musikkfabrikken

Spørsmål & svar

Her finner du svar på de vanligste spørsmål vedrørende Musikkfabrikken. Dersom du ikke finner svar på ditt spørsmål her, send oss en epost på post@bluesfactory.no

Hvor holder dere til?

Musikkfabrikken holder til i Prinsensgate 16 på Blues & Rock Huset i Sandefjord 

Hva tilbyr dere av opplæring?

Vi tilbyr en rekke musikkrelaterte tjenester ved Musikkfabrikken, inkludert undervisning i lydstudio, sang, gitar, bass, trommer og munnspill. Vi gir også veiledning for samspill i grupper, opplæring i musikkproduksjon, tilgang til øvingslokaler, muligheten for live opptredener på etablerte scener, samt deltakelse på arrangementer som Little Stevens Blues School og Notodden Bluesfestival.

Hva koster det?

 Det koster 375,- for en 30 minutters leksjon, og 650,- for en 60 minutters leksjon på Musikkfabrikken. Vi tilbyr undervisning i lydstudio, sang, gitar, slidegitar, bass, trommer og munnspill. Ta kontakt hvis du er interessert i å bli elev hos oss!

Kan jeg komme som soloartist eller ta med mitt band for å gjøre innspilling hos dere?

Selvfølgelig! Hos Musikkfabrikken er du hjertelig velkommen enten du kommer som soloartist eller med ditt eget band for å gjøre innspilling. Vi tilbyr profesjonelle musikere og lydteknikere som vil sørge for at du får en optimal innspillingsopplevelse. Ta kontakt med oss for å avtale tid og pris for din innspillingsøkt. Vi gleder oss til å jobbe sammen med deg og skape magi i studio!

Trenger jeg å ha med eget instrument ?

På Musikkfabrikken tilbyr vi et bredt utvalg av instrumenter som du kan bruke under undervisningen, inkludert gitarer, bassgitarer, trommesett og mikrofoner. Selv om det ikke er nødvendig å ha med ditt eget instrument til timene, så oppfordrer vi alltid våre elever til å ta med seg sitt eget instrument hvis de har det. Dette vil gi deg muligheten til å øve og utforske musikken enda mer utenfor skoletimene. Men uansett om du har ditt eget instrument eller ikke, vil våre erfarne instruktører veilede deg gjennom undervisningen og hjelpe deg med å utvikle dine ferdigheter innen musikk.