Musikkfabrikken

Musikkopplæring på instrument eller lydstudio

 

Hos Musikkfabrikken kan du lære å bruke lydstudio eller spille ditt favorittmusikkinstrument i et behagelig og stressfritt miljø sentralt i Sandefjord.
I tillegg til musikkopplæring på enkeltinstrument og lydstudio, så tilbyr Musikkfabrikken:

  • Veiledning for samspill i grupper
  • Opplæring i studio på ulike program og musikkproduksjon
  • Mulighet for tilgang til Musikkfabrikkens øvingslokaler
  • Tilbud om live opptreden hos etablerte konsertarrangører vi samarbeider med
  • Deltagelse på Little Stevens Blues School på Notodden
  • Opptreden på Europas ledende bluesarena – Notodden Bluesfestival

Start din musikalske reise nå!

Våre instrutører på gitar:

Våre instrutører på gitar:

Robert Hauge, Knut Eide, Henry Andersen og Bjørn Andersen

Gitar

 

Drømmer du om å lære deg å spille gitar? Musikkfabrikken tilbyr kvalitetsundervisning og erfarne lærere som vil hjelpe deg med å utvikle dine ferdigheter og lidenskap for musikken. Uansett om du er nybegynner eller viderekommen, tilpasser vi undervisningen til ditt nivå. Ta kontakt med oss i dag for å komme i gang på veien mot å mestre gitarspillet!

 Vi tar i mot elever på alle aldre og nivåer, på akustisk og elektrisk gitar!

Våre instrutører på Slidegitar:

Våre instrutører på Slidegitar:

Knut Eide og Bjørn Andersen

Slidegitar/Dobro

 

Om du ønsker å lære deg å mestre slide bluesgitar, er Musikkfabrikken det ideelle stedet for deg. Våre erfarne instruktør vil veilede deg gjennom teknikker og akkorder for å hjelpe deg å bli en ekspert på slide bluesgitar. Ta det første skrittet mot å bli en bluesgitarist ved å melde deg på våre kurs i dag!

Våre instrutører på bass:

Våre instrutører på bass:

Knut Eide, Robert Hauge og Bjørn Andersen

Bass

 

Har du alltid drømt om å spille bassgitar? På Musikkfabrikken tilbyr vi profesjonell og personlig bassundervisning for alle nivåer. Våre erfarne instruktører vil veilede deg gjennom alt fra grunnleggende teknikker til avanserte spillestiler. Ta det første skrittet mot å bli en dyktig bassist i dag ved å melde deg på hos oss!

Trommer

Vil du lære å spille trommer? På Musikkfabrikken tilbyr vi en profesjonell og morsom trommeundervisning for alle aldre og nivåer. Våre erfarne instruktører vil veilede deg gjennom rytmer, teknikker og musikalske stiler, slik at du kan utvikle ditt talent og lidenskap for trommespill. Kom og bli med oss for en spennende musikalsk reise på Musikkfabrikken

Våre instrutører på harp/munnspill:

Våre instrutører på harp/munnspill:

Knut Eide

Bluesharp/Munnspill

 

Har du alltid drømt om å lære å spille munnspill? Musikkfabrikken er stedet for deg! Våre erfarne instruktør Knut Eide vil lære deg alt du trenger å vite for å beherske dette fantastiske instrumentet. Bli med oss og utforsk den spennende verden av munnspillmusikk!

Vår instruktør på lydstudio

Vår instruktør på lydstudio

Robert Hauge og Nvar

Lydstudio

 

Vil du lære deg å bruke et profesjonelt lydstudio og ta din musikkproduksjon til neste nivå? På Musikkfabrikken tilbyr vi undervisning i bruk av lydstudio for alle nivåer, fra nybegynnere til erfarne musikere. Våre erfarne instruktører Robert Hauge og Nvar Ali vil lære deg alt du trenger å vite for å skape kvalitetsmusikk i studioet. Profesjonell opplæring i musikkproduksjon, lydinnspilling og bruk av lydstudio samt programvarer som FL, Pro Tools og Logic.
Ta kontakt med oss i dag for å komme i gang!

Musikkfabrikken

Book en gratis prøvetime!