Da har vi gleden av å melde at Alexander Sørsdal er ansatt som ny instruktør med ansvar for Blues Factorys opplæringsmodell i Kragerø Fengsel eller Telemark Fengsel – Kragerø Avdeling, som er den korrekte betegnelsen på dette fengselet. Kragerø Avdeling er et fengsel med høyt sikkerhetsnivå forbeholdt 18 kvinnelige innsatte som enten sitter i varetekt eller på dom.

Telemark Fengsel Kragreød Avdeling

Alexander Sørsdal har spilt gitar siden han var 12 år og startet bandet Breakdown i 1975. Han har senere turnert med dansebandet Touch, bluesbandet Stella Clayton Band, hardrockbandet Tre Knekter og Thin Lizzy tributebandet Gin Lizzy. I dag spiller han med bandet RiffoRama fra Asker og Kragerøbandet 3770.
Vi er veldig glad for å ha Alexander med i Blues Factory-teamet og gleder oss til å sette i gang nytt opplæringstilbud for de kvinnelige innsatte i Kragerø Avdeling sammen med vår samarbeidspartner Telemark Kulturnettverk/Musikk i fengsel og frihet (Miff), som også vil omfatte tilbud om gratis deltagelse på Little Stevens Blues School og realkompetansebasert opptak til Bluesstudiet ved Universitetet Sørøst-Norge (USN) på Notodden.
Blues Factory AS har selvfølgelig som målsetting å ha en eller flere kvinnelige musikere – kanskje til og med et eget band, fra Kragerø Avdeling på Jailhouse Stage – Notodden Bluesfestival i 2020.
You never know.