Musikkopplæring i sandefjord

  Musikkfabrikken

 

Musikkfabrikken

Velkommen til Musikkfabrikken!
Bruk menyen over for å navigere deg rundt på siden våres hvor du kan lese mer om hva vi tilbyr, priser, ofte stilte spørsmål, og instruktører.

Blues Factory AS er en sosial entreprenør som har 15 års erfaring med musikkopplæring og organisering av kulturell virksomhet i vid forstand, rettet mot brukere på ulike musikalske og sosiale arenaer.

Musikkfabrikken er et nytt musikkopplæringstilbud, hvor våre dyktige instruktører benytter sine erfaringer for opplæring på gitar, slidegitar, bass, trommer, munnspill og vokaltrening til elever på nybegynner- og/eller viderekommende nivå. I tillegg tilbyr våre to erfarne studioinstruktører opplæring i programmer som FL-Studio, Logic og Pro Tools, samt musikkproduksjon mm.

Elever hos Musikkfabrikken som ønsker å lage samspillsgrupper får tilbud om øvingslokaler på Blues & Rock Huset i Sandefjord eller i våre øvingslokaler i Moss og Fredrikstad. Elever hos Musikkfabrikken får også tilbud om å opptre regelmessig alene eller sammen med andre på konsertarenaer hos etablerte konsertarrangører Blues Factory AS samarbeider med.

Musikkfabrikkens varemerke er å benytte erfarne musikere med lang undervisningserfaring for å gi en praktisk orientert opplæring på ulike enkeltinstrumenter og veiledning for samspill i grupper uten bruk av mye tung musikkteori. Om du ønsker mer grunnleggende musikkteori kan du få det også, men opplæringen er i utgangspunktet basert på en praktisk tilnærming til det å kunne spille et instrument alene eller sammen med andre uansett sjanger innen rytmisk musikk.

    Book en helt uforpliktende GRATIS prøvetime i dag!