Musikkfabrikken

Instruktører

Musikkfabrikkens dedikerte instruktører bringer positiv energi til hver time, og gjør opplevelsen både morsom og inspirerende!

Knut Eide

Knut Eide

Gitar, bass, blues-harp/munnspill og vokal

Knut Eide har vært profesjonell musiker i førti år, med bluesmusikk som spesialitet. Han har siden 1995 vært vokalist, gitarist og låtskriver i bandet Tiger City Jukes. Knut har tidligere vært vokalist og gitarist i Tønsberg Storband i årene 2006-2015. Han har også vært skuespiller og sangsolist i forestillingen «In The Neighborhood» hos Thesbiteateret i 2015. Han har tidligere jobbet som gitarlærer ved Namsos Kommunale Kulturskole på 1990-tallet og har hatt en deltidsstilling som musikkterapeut for utviklingshemmede i Horten Kommune siden 2005. Knut Eide er Blues Factorys musikalske leder og har også jobbet som musikkinstruktør i Blues Factory AS siden 2012. Han er en meget dyktig vokalist og gitarist som også spiller bluesmunnspill, bass og saksofon.

Robert Hauge

Robert Hauge

Gitar, bass, vokal og studio

Robert Hauge er en meget erfaren musiker som spiller gitar og bass. Robert er også en dyktig vokalist som har sunget med ulike band i over 40 år, og er nå gitarist i gruppa Band-It. Han driver i dag Badabing lydstudio i Horten, og har har mer enn 30 års erfaring som studio- og lydteknikker. I løpet av disse årene har han også gitt opplæring i både gitar, bass og vokal, samt studioproduksjon (DAW spesisifikt: Protools, Logic og basic Fl studio). Robert benyttes ofte av etablerte artister til innspilling miksing og mastring. Han har i tillegg lang pedagogisk erfaring fra arbeid som lærer, samt fra kvalifisering av arbeidsledige for arbeidslivet.

Nvar Ali

Nvar Ali

FL Studio og Logic

Nvar Ali har til tross for sin unge alder, allerede rukket å bli en meget erfaren og etterspurt musikkprodusent. Han har nærmere 7 års erfaring i studio og benyttes av unge artister, ikke bare lokalt, men også fra ulike deler av landet. Nvar kan produsere og arrangere alt fra russelåter og beats til profesjonelle produksjoner for etablerte artister. Han kan utføre både miksing og mastring og er meget dreven når det gjelder å benytte eller gi opplæring i programmer som Fl-Studio og Logic. Nvar er en sosial, reflektert og meget dyktig ung produsent som vi er veldig glade for å ha med på laget i Blues Factory AS og som studioinstruktør i Musikkfabrikken.

Ola Hansen Rolstad

Ola Hansen Rolstad

Trommer

Ola Hansen Rolstad er en meget dyktig trommeslager, som alltid har hatt en lidenskapelig interesse for musikk. Ola kommer fra en musikalsk familie og har lenge hatt en drøm om å bli profesjonell trommeinstruktør. Han er nå elev ved Musikklinja på Sandefjord Videregående Skole og spiller trommer i bandet TOMA. Sjangermessig er han mest komfortabel med pop og rock, men behersker de fleste musikalske stilretninger.

Henry Andersen

Henry Andersen

Gitar

Henry Andersen er en av grunnleggerne av Musikkfabrikken og gitarist i bluesbandet The Chicago Outfit. Med nesten 20 års undervisningserfaring og en lidenskap for musikk som går i familien, er Henry dedikert til å hjelpe deg med å utvikle dine musikalske ferdigheter. Som gitarist og sønn av en profesjonell musiker, har Henry en unik tilnærming til undervisning og ser frem til å inspirere og veilede deg på din musikalske reise. 

Bjørn Andersen

Bjørn Andersen

Bass og gitar

Bjørn Andersen er daglig leder i Blues Factory AS, som har det økonomiske hovedansvaret for Musikkfabrikken. Han har tidligere erfaring som gitarist i bandet Jug of Blues og spiller nå bass i bluesbandet The Chicago Outfit. Han har tidligere erfaring som forsker og foreleser i sosiologi på universitetsnivå, og mer enn 15 års erfaring fra arbeid med musikkopplæring i Blues Factory AS. I Musikkfabrikken er han instruktør for elever som ønsker å lære gitar og bass på begynnernivå.

Book en gratis prøvetime!