THE CHICAGO OUTFIT

THE CHICAGO OUTFIT

 

JENS SVERRE NYSTEIN (Vokal)

Tidligere innsatt som har sonet en lang fengselsdom. «Jensen» er også vokalist og gitarist i Jensens Big Bad Bluesband.

KNUT EIDE (Munnspill/Gitar)

Blues Factorys musikalske leder, som kanskje er bedre kjent som frontmann i bluesbandet Tiger City Jukes.

HENRY ANDERSEN (Gitar)

Et utrolig bluesgitartalent som nå også er gitarinstruktør, en av våre nye eiere og prosjektmedarbeider i Blues Factory AS.

BJØRN ANDERSEN (Bass)

Tidligere «Bluesfar» på Blueshuset i Bastøy Fengsel, som nå er daglig leder i Blues Factory AS.

SIMEN AASTAD HYLLENE (Trommer)

Tidligere innsatt fra Blueshuset på Bastøy og Blues Factory-instruktør, som også spiller trommer i rockebandet Parracett.

THE CHICAGO OUTFIT

 

The Chicago Outfit er et prosjektband som øver fast på Blues & Rock Huset i Sandefjord, hvor flertallet av medlemmene er ansatte instruktører i Blues Factory AS og det nye opplæringsprosjektet Musikkfabrikken.

De fleste assosierer nok The Chicago Outfit med en av de mest velorganiserte og beryktede kriminelle mafiafamiliene i Chicago, som ble dominerende på 1920-tallet under ledelse av mafiabossene Johnny Torrio og Al Capone. Referansen til dette kriminelle mafiasyndikatet er ikke for å glorifisere denne virksomheten, men primært et historisk hint som skyldes at flere av bandets medlemmer er tidligere innsatte med soningserfaring fra norske fengsler.

Bluesbandet The Chicago Outfit er nå en viktig del av Blues Factorys arbeid for å forebygge kriminalitet enten det bookes som et prosjekt-bluesband med et knalltøft og meget variert bluesrepertoar, et spektakulært sceneshow og røffe historier fra et liv på kant med loven, eller som et ordinært bluesband til festivaler og klubber.

E-post: post@bluesfactory.no

Mobil: 400 94 123 (Henry) / 915 44 972 (Bjørn)